Support

Search results for ""

Sorry, no results found. Perhaps you would like to search the documentation?
All Topics
Robert

Table row stripes disappear

With one of the column setups I have created, it now removes the white striped rows of the (custom) post list.
What about this setup would cause stripes to disappear?


{
"pressmention": [
{
"columns": {
"date": {
"column-name": "date",
"type": "date",
"clone": "",
"label": "Date",
"width": "15",
"width_unit": "%",
"edit": "off",
"filter": "off",
"sort": "on"
},
"author": {
"column-name": "author",
"type": "author",
"clone": "",
"label": "User",
"width": "15",
"width_unit": "%",
"edit": "off",
"sort": "off"
},
"column-meta-1": {
"column-name": "column-meta-1",
"type": "column-meta",
"clone": "1",
"label": "",
"width": "10",
"width_unit": "px",
"field": "press_mention_information_publication-url",
"field_type": "",
"before": "<img src=https:\/\/plus.google.com\/_\/favicon?domain=",
"after": ">",
"filter": "off",
"sort": "on",
"date_format": "F j, Y"
},
"column-meta": {
"column-name": "column-meta",
"type": "column-meta",
"clone": "",
"label": "Publication",
"width": "15",
"width_unit": "%",
"field": "press_mention_information_publication-name",
"field_type": "",
"before": "",
"after": "",
"filter": "off",
"sort": "on",
"date_format": "F j, Y"
},
"column-meta-2": {
"column-name": "column-meta-2",
"type": "column-meta",
"clone": "2",
"label": "",
"width": "50",
"width_unit": "px",
"field": "press_mention_information_image",
"field_type": "",
"before": "<img width=30 src=",
"after": ">",
"filter": "off",
"sort": "on",
"date_format": "F j, Y"
},
"title": {
"column-name": "title",
"type": "title",
"clone": "",
"label": "Title",
"width": "",
"width_unit": "%",
"edit": "off",
"sort": "on"
}
}
}
]
}

4 years, 11 months ago
Stefan
Developer

Hi Robert,

I tried your column set on my own environment and cannot reproduce the problem.
Do you mean that the color is removed so every row is grey? In other words, the styling is incorrect?
And does this problem occur on other column sets? Can you maybe give me access to your environment or send me some screenshots so I can see what is happening? Please send screenshots or credentials to support@admincolumns.com

4 years, 11 months ago
Stefan
Developer

Problem solved. Broken styling is caused by another plugin

4 years, 10 months ago

You must be logged in to reply to this topic.