Support

Search results for ""

Sorry, no results found. Perhaps you would like to search the documentation?
All Topics
and411

error at activation for Pro version

hi,
i purchased the plugin and try to activate on siteground.com cloud hosting. I receive this error when i want to activate it

Warning: require_once(/home/myuserx/public_html/wp-content/plugins/admin-columns-pro/classes/Editing/load.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/myuserx/public_html/wp-content/plugins/admin-columns-pro/admin-columns-pro.php on line 55

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/myuserx/public_html/wp-content/plugins/admin-columns-pro/classes/Editing/load.php' (include_path='.:/usr/local/php70/pear') in /home/myuserx/public_html/wp-content/plugins/admin-columns-pro/admin-columns-pro.php on line 55

PS. do i need to delete the free version (the settings for columns will be preserved)?

thanks

5 years, 1 month ago
Tobias Schutter
Developer

Hi,

That issue has been fixed in version 4.5.2. This error happens on case sensitive servers only. I would suggest deleting the plugin first and re-install the latest version. That should solve it.

Or.. you could manually rename Load.php (uppercase) to load.php (lowercase) – within the folder: ‘admin-columns-pro/classes/Editing’.

Cheers

5 years, 1 month ago
and411

Is ok, works.

5 years, 1 month ago
Andre

I have 4.5.2 and the error persist on multisite enviroments

5 years, 1 month ago
Andre

Ok, reinstalled from scratch and it worked!

5 years, 1 month ago
Tobias Schutter
Developer

Sometimes when you use FTP for file uploading it will skip files that “look” the same. It’s best to completely delete the plugin and then re-upload it. That will make sure you have all the files copied.

5 years, 1 month ago
rob13

I figured out the problem myself and did the manual rename – the copy you server when someone buys the plugin clearly isn’t the latest one. I couldn’t enter the license key with the bug as it is so you probly want to fix this – a non developer would’ve been completely stumped…

Awesome software though – works flawlessly on my dev server if not client’s weird live server;)

5 years, 1 month ago

You must be logged in to reply to this topic.