Support

Search results for ""

Sorry, no results found. Perhaps you would like to search the community forum?
All Topics
Steven

CAC Active = Missing postboxes on admin for custom post types

Hello,

This is strange. I don’t think that there’s anything wrong with CAC but I cannot figure out why only one site on my network will not display postboxes (#submitdiv, #tagsdiv-post_tag, #postimagediv), basically the “Publish” box and others when I hit “add new [custom post type]” if Admin Columns is active.

I have tried turning off all other plugins. Only if I deactivate Admin Columns can I see the postboxes. Otherwise, the #postbox-container-1 has a class of empty. I even tried resetting admin columns to its original settings.

But on my other site, this is not a problem.

Can you suggest any other ways to trouble-shoot this that I may not have considered? Other plugins I’m running include the following (on all sites, and remember that I’ve tried disabling them all):

Admin Columns – ACF Add-on
Admin Columns Pro
Admin Menu Editor Pro
Advanced Custom Fields: Gravity Forms Field
Advanced Custom Fields: WP WYSIWYG
Advanced Custom Fields Pro
Category Custom Fields
Custom Post Type Maker
Post Status Notifier Lite
Query Monitor
SO Pinyin Slugs
WP User Avatar
Yet Another Related Posts Plugin

EDIT: Forgot to say “THANK YOU”

4 years, 7 months ago
Tobias
Developer

Hi Steven, I will send you a PM to handle it further.

Tobias

4 years, 6 months ago
Tobias
Developer

Solved! This fix will be part of version 3.2.

4 years, 6 months ago

You must be logged in to reply to this topic.